Bra betting


Vart hittar man då bra betting? Vilka bettingbolag är säkra att betta hos? Några av de allra bästa tänker vi nu presentera här. Allt för att det ska bli lättare för dig att hitta riktigt bra betting. Det kan vara svårt att veta vart man ska börja om man inte varit ute på nätet och spelat förut. Så se det här som en liten nybörjarguide till de allra bästa bettingbolagen just nu.

Unibet

Detta är ett av de äldsta bettingbolagen på marknaden, de startade sin verksamhet redan 1997 och idag är dem ett av de största i hela Norden inom betting online. Du har säkert hört talas om dem, sett reklam på TV eller i lokaltrafiken. Här är det fullständigt säkert att spela och du kan känna dig trygg. Allt finns på svenska och det är lätt att förstå hur man navigerar på sidan. Designen är enkel men snygg och det finns inte många förvirrande element. Här kan man självklart ägna sig åt både vanlig betting och livebetting.

Hos Unibet hittar du ett av de största spelutbuden, här går det att betta på nästan precis allt mellan himmel och jord. Även när det kommer till livebettingen är utbudet riktigt bra. Väljer du att spela live så kommer du att automatiskt skickas vidare till ett nytt fönster i webbläsaren där klienten öppnas. Det är enkelt att förstå och att spela. Du kan även spela hos Unibet i din mobil, precis som de andra stora bettingbolagen har dem förstått att det är en viktig del. Mjukvaran för deras spel i mobil är välutvecklad och enkel att använda. Kort sagt så ligger Unibet verkligen i framkanten på alla plan inom bettingvärlden och jag kan lova att du kommer trivas där.

Betsafe

Trots att Betsafe inte funnits lika länge som Unibet är dem verkligen ett bra alternativ. Detta bettingbolag startade 2006 men har sedan dess byggt upp en riktigt stor kundkrets och de fortsätter att växa. Det är enkelt att navigera på sidan och förstå hur man spelar på de olika odds som finns och det finns mycket att välja på. Du kan köra livebetting, vanlig sportsbetting och betting på andra evenemang. Något som gör att Betsafe är ganska unika som bettingsida på svenska är att de har en första insättningsbonus på hela 100 % du får alltså massor av pengar att spela för. Deras spelutbud är brett men kanske inte just inom fotboll, dock finns det massor av bra spel på alla de största ligorna.

På Betsafe har dem verkligen satsat på just det där att man ska kunna betta på precis allt. Därför har dem en mycket stor avdelning där man kan göra just det, betta på allt från nöjesprogram på tv till politik och väder. Att betta live på Betsafes hemsida är mycket enkelt och roligt. Det finns flera spel och man ser enkelt all information på ett mycket snyggt designat och överskådligt vis. Betsafe har överhuvudtaget en väldigt snyggt designad sajt som är enkel att använda. Kvalitetsmässigt ligger dem mycket högt just därför.

Nordicbet

Detta bettingbolag har inte heller funnits så länge om man jämför med Unibet, de startade 2002. Det som gör Nordic bet unikt är att de satsar helt och hållet på den nordiska marknaden. Här kommer du verkligen att känna dig hemma. Dessutom får man en riktigt bra bonus på den första insättningen. Utbudet av spel är riktigt bra och passar verkligen in på deras profil riktad mot spelare från Norden. Tittar man tillexempel på deras utbud av sport så ser man att det går att hitta odds på nästan alla divisioner. Ända ner till den norska tredje divisionen i fotboll bland annat. Så vill du spela på ditt hemmalag och dem inte är med i allsvenskan? Ja då är det definitivt Nordicbets hemsida du ska gå in och betta på. Dessutom är utbudet på odds på damfotboll riktigt stort hos detta bettingbolag. Självklart erbjuder dem även livebetting, det är riktigt snyggt gjort och det är lätt att förstå hur man gör. Designen fungerar och stör inte, snarare tvärtom. Här kommer det hela tiden upp meddelanden om vad som händer i alla matcher vilket lockar till att stanna kvar framför datorn. Det är alltså i sin helhet inte svårt att navigera på sajten. Designen är snygg och utgör inte något störande moment för dig som vill spela. Det är lätt att hitta sina favoritsporter och du kan markera dem som favoriter så att du enkelt hittar dem nästa gång du loggar in.

Det går att spela på Nordicbet i mobilen, deras mobilanpassade sajt är väldigt välgjord och självklart enkel att använda. Något som höjer betyget för just Nordicbets mobilsida är att dem erbjuder livebetting i mobilen. Vi väntar med spänning på att det snart ska komma en färdig app för smartphones från Nordicbet.