Bettingbolag

Vi kan alltså konstatera att det finns en mängd olika bettingbolag i världen idag och de flesta finns online. Det går även att betta hos Svenska spel och ATG online och utbudet är riktigt bra. Det som kan vara svårt när man inte är van är om man börjar spela på en sajt som inte finns tillgänglig på ens modersmål. Det är viktigt att man förstår all information man ska ta till sig. Att förlora pengar på att man inte har förstått en detalj är ju ganska onödigt.

Betting online

Alla de bettingbolag som vi har rekommenderat här har sin spellicens på Malta. Att det bolag du väljer att spela hos har en spellicens inom EU är bra att kolla upp. Då slipper du skatta på dina vinster och du kan vara någorlunda säker på att det är ett seriöst bettingbolag. Anledningen till att det bara är Svenska spel och ATG som har licens i Sverige är för att det förstnämnda är ägt av staten och det andra är subventionerat av densamma. Vi har i Sverige relativt strikta lagar när det gäller spel om pengar. Därför är det flera svenskägda eller till viss del svenskägda bettingbolag som vi i Sverige bara kommer åt online och som har sin spellicens utomlands. Detta är dock inte nödvändigtvis någon säkerhetsrisk för dig som spelare.

Snarare är det så att genom att ha spellicens utomlands kan de erbjuda många fler spel och odds på många fler ligor och serier. Det är även därför det går att betta på evenemang som inte har med sport att göra. Det kan tillexempel vara vad det kommer att bli för väder under invigningsceremonin på OS i London. Det kan vara vem som vinner nästa presidentval i USA, vem som vinner en viss dokusåpa med mera, med mera. Att spela på odds är roligt och det finns något för alla. På senare tid har denna typ av spel fått en betydligt bredare målgrupp än den haft förut. Och det är faktiskt bara positivt, tack vare Internet är det även mera tillgängligt för alla än innan. Tänk bara på att spela lagom och att man faktiskt ska vara 18 år för att få spela om pengar i Sverige.